Dornbracht cyo – az új csaptelep ikon

Dornbracht és a Sieger Design több mint 35 éve dolgoznak együtt. Ez idő alatt olyan ikonikus csaptelep designokat hoztak létre, mint a Tara, a Meta vagy a Mem. Ezek a csaptelepek mind különleges hangulatot teremtenek a fürdőszobákban az adott kor szellemének és az innovatív erő összeolvadásának köszönhetően. Ehhez az inspiráló gyűjteményhez csatlakozik a Dornbracht legújabb szériája, a CYO.

A cyo összetéveszthetetlen. Erős személyiségével és önálló formális nyelvével egyértelműen afelé mutat, hogy a fürdőszobai kultúra újabb meghatározó ikonjává váljon – mondja michael sieger.

A forma

A széria központi design eleme egyértelműen a kör. A kifolyó C íve erős személyiséget kölcsönöz a csaptelepnek, ez által a CYO teljes mértékben uralni tudja a fürdőszobai design-t. Egy speciálisan kifejlesztett, vízesést megidéző perlátor biztosítja a víz folyamatos áramlását. Ez a kifolyó nemcsak esztétikailag lenyűgöző, de egyedi felhasználói élményt is nyújt.

Az utánozhatatlan C formát a kör alakú kezelőgombok egészítik ki. A gondosan kiválasztott felületek aláhúzzák a CYO exkluzív tulajdonságait, és garantálják a stílusosságot és a tartósságot.

Új impulzusok - fogantyúk széles választéka

A CYO fogantyúi nagy választékban elérhetőek: különböző színekben és kivitelben, ez pedig nagyfokú tervezési szabadságot tesz lehetővé. A már ismert és megszokott felületeken kívül hat exkluzív, egyedi kivitelű természetes kőből készült, illetve extravagáns textúrákkal ellátott kezelőgomb bővíti az egyénre szabási lehetőségek körét.

Felületek

A CYO ikonikus vonalainak, illetve a legmagasabb minőség hangsúlyozásának érdekében a Sieger Design először két különböző felületet ötvözött egyetlen csaptelep testben: felhasználta a különböző felületek fényes, illetve szálcsiszolt verzióit is.

A CYO a már megszokott fényes króm, a platinum és a matt platinum színek mellett az elegáns fényes és szálcsiszolt Durabrass, illetve a markáns Dark Platinum matt színekben rendelhető.

Ezeket a felületeket remekül kiemelik a kezelőgombok különleges betétjei: a Nero Marquina, a Bianco Carrarra, illetve a Verde Guatemala. A kör alakú kezelőgombok választéka további három textúrával is kiegészül: a „Circle”, a „Diamond”, illetve a „Wave” metszett felületekkel.

A CYO a már megszokott fényes króm, a platinum és a matt platinum színek mellett az elegáns fényes és szálcsiszolt Durabrass, illetve a markáns Dark Platinum matt színekben rendelhető.

Lehetőségek tárháza tárul elénk, hiszen a CYO széria nemcsak 3 pontos mosdócsaptelepként, de keverőkaros verzióban is elérhető. Sőt, a 3 pontos, ikonikus csaptelepet a kör alakú kezelőgomb mellett egy hagyományosabb megjelenésű kezelőkarral is rendelhetjük. A CYO egy komplex széria, melyben egyaránt megtalálhatók álló és fali mosdócsaptelepek, termosztátos és keverőkaros zuhanycsaptekepek, fejzuhanyok, sőt még szabadon álló kádtöltő is. A mindenre kiterjedt széria tehát mindenféle igénynek megfelel, amire csak szükségünk lehet.